Kavels

Kavels Amstelwijck A16

In de afgelopen jaren heeft de gemeente Dordrecht het masterplan herzien en is de plancapaciteit van AmstelwcijkA16 aangepast aan de marktbehoefte, waarna het aantal gebruikers toenam. Op het park is begin 2018 een mix van diverse gebruikers aanwezig, waaronder een Van der Valk Hotel, en kantoorgebouwen in gebruik bij Engie Services, Trust Computer Products, Blue Jay Software, Cegelec Fire Solutions De Bruijn Intergips, Alphatron, Tokheim en Exertis Go Connect. Naast een uitstekende kantorenlocatie is Amstelwijck A16 ook een

goede vestigingslocatie voor bedrijven met licht productiewerk of die een opslagfunctie nodig hebben naast de ruimte voor hun kantoorfunctie. De gemeente Dordrecht is eigenaar van percelen bouwgrond op Amstelwijck A16 en biedt de volle eigendom van die grond ter verkoop aan voor kantoorgebruikers én bedrijven die zich willen vestigen in het gebied. U kunt uw nieuwe pand in eigen beheer ontwikkelen. Benieuwd naar de beschikbare ruimte? Kijk op de kaart voor de mogelijkheden!

In de afgelopen jaren heeft de gemeente Dordrecht het masterplan herzien en is de plancapaciteit van AmstelwcijkA16 aangepast aan de marktbehoefte, waarna het aantal gebruikers toenam. Op het park is begin 2018 een mix van diverse gebruikers aanwezig, waaronder een Van der Valk Hotel, en kantoorgebouwen in gebruik bij Engie Services, Trust Computer Products, Blue Jay Software, Cegelec Fire Solutions De Bruijn Intergips, Alphatron, Tokheim en Exertis Go Connect. Naast een uitstekende kantorenlocatie is Amstelwijck A16 ook een goede vestigingslocatie voor bedrijven met licht productiewerk of die een opslagfunctie nodig hebben naast de ruimte voor hun kantoorfunctie. De gemeente Dordrecht is eigenaar van percelen bouwgrond op Amstelwijck A16 en biedt de volle eigendom van die grond ter verkoop aan voor kantoorgebruikers én bedrijven die zich willen vestigen in het gebied. U kunt uw nieuwe pand in eigen beheer ontwikkelen. Benieuwd naar de beschikbare ruimte? Kijk op de kaart voor de mogelijkheden!

Kijk op de kaart voor de mogelijkheden!

traject

VOORKEUR VOOR HUUR

Gemeente Dordrecht heeft de wens om kavels eigendom te verkopen op Businesspark Amstelwijck. Verkoper is echter bekend met het feit dat sommige bedrijven hun huisvesting liever niet zelf bouwen of niet in eigendom willen verkrijgen. De gemeente staat open voor belangstellenden die zich willen vestigen op Businesspark Amstelwijck maar die een voorkeur hebben van het huren van de locatie. In laatstgenoemde geval zullen het makelaarsteam en de verkoper in overleg treden met een belegger, ontwikkelaar of ontwikkelende aannemer die een maatwerk ontwikkeling wenst te realiseren ten behoeve van belangstellenden. In die situatie waarbij het uiteindelijke gebruik bij een huurder komt te liggen, is de aanvangshuurprijs die betaald dient te worden voor het complex mede afhankelijk van de stichtingskosten (koopsom grond vermeerderd met de bouwkosten), de duur van de overeenkomst, de solvabiliteit van de huurder. We informeren u daar graag nader over.

Uw Bedrijf op Amstelwijck A16?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over AmstelwijckA16 ontvangen of wilt u graag een afspraak om uw vestigingsmogelijkheden te bespreken?

Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.